Sundagsakademiet


210px-SS_Kristianinafjord

«Amerikalinjen»

På Sundagsakademiet 5. oktober vil førsteamanuensis ved Bergens Sjøfartsmuseum Per Kristian Sebak fortelja om Den Norske Amerikalinjen og kva den har hatt å seia for norske sjøfolk . Sebak har tidegare besøkt jåttutstillinga i Flytenaustet i Våge som har hatt ei eiga utstilling med fokus på Den Norske Amerikalinjen, og har uttrykt seg rosande om arbeidet som venelaget har gjort. Etter pausen vil Jåttlaget ha eit eige innslag om arbeidet dei driv for å ta vare på den kulturelle arven som jåttseglinga representerer. Som vanleg vert det sett av rikeleg tid til ein kaffidrøs undervegs i programmet.

Tysnes folkebibliotek kl 1700

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.